produk

Tie Dye Pullover Hoodie

Katrangan singkat:

Hoodie pewarna dasi warna-warni, digawe saka katun / poli, kain campuran, kanthi punggung gelung. Maneka warna pola dasi bisa digawe.


Detail Produk

Tag Produk

Tie Dye Pullover Hoodie

Hoodie pullover iki digawe saka poliester 80% cottonr20%, ing kain anti-pilling kelas menengah. Proses pewarna dasi lan cetakan sutra ditrapake ing hoodie iki. Dirancang nganggo kanthong Kangaroo ngarep lan hood sing dipasang. Hem elastis lan cuff kanggo sandhangan sing nyaman. Hoodie iki bakal nggawe sampeyan anget nalika wayah esuk.

Kita bisa nggandheng warna pewarna minangka desain sampeyan sing nggawe hoodie misuwur. Bisa uga nganggo hoodie dalanan, hoodie kasual.

Katrangan Tie Dye Pullover Hoodie
Gaya No. SH-005
Rincian 1, 80% katun 20% poliester, gelung bali, 230gsm
2, Pola pewarna dasi
3, Lengan panjang
4, Kanthong kantong ngarep
5, Tutup sing dipasang.
6, cuff lan elastis
Karakteristik 1, Pas klasik
2, pola warna-warni
3, Napas
Logo & Gambar Dasi dasi, nyithak
Lamaran Nyandhang kasual, kegiatan luang ing njobo
Pengepakan Saben dadi polybag lan dikemas ing karton
Jaminan Kualitas 100% inspeksi sadurunge dikirim; Nampa 3pasuryan pengawasan
Klompok umur Wong diwasa / Wanita / Remaja
MOQ 10 PCS
Sample wektu 5-7 Dina
Wektu akeh 45-60 Dina
Katemtuan Perdagangan FOB / CFR / CIF / DDP
Ketentuan Pembayaran T / T, setoran 40%, saldo sadurunge dikirim
Cara Pengiriman Liwat segara / Liwat udhara / Kanthi ekspres - FedEx, UPS, DHL
Pelabuhan / Bandara Tianjin / Beijing
Pengiriman gulung Kasedhiya miturut panjaluk.

Napa milih AS

1) MOQ sing fleksibel

2) Nyedhiyakake layanan pesenan

3) Tenaga kerja, tim penjualan & layanan profesional

4) Transportasi sing efisien lan biaya tenaga kerja luwih murah

Tampilan Produk

SH-005

SH-005-1

2

SH-005-3

colors

SH-005-5

1

SH-005-2

3

SH-005-4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita