10

Dhukungan Tech

Kain njaba

Jaket softshell digawe saka kain performa 3in1 sing berkualitas.

Kain regangan njaba wis rampung DWR, tengah karo membran TPU, nganggo bulu mikro, kain anti banyu, tahan angin lan ambegan, nggawe sampeyan garing lan nyaman ing kabeh petualangan ruangan. Kinerja anti banyu bisa nyegah banyu nalika sistem napas hidrofilik ngidini kelembapan batin bisa uwal. Kain njaba DWR nguatake kualitas tahan banyu lan mbantu banyu mlayu nalika nambah kinerja sandhangan angin.

Cocog kanggo mlaku-mlaku, berkemah, nyisir utawa ing endi wae kegiatan liya sing digarap sampeyan.

Apa Kaos Lari?

Kaos mlaku biasane digawe saka kain performa lan dirancang kanggo kenyamanan maksimal nalika mlaku. Akeh macem-macem jinis sing diprodhuksi kanggo nyayakake macem-macem kahanan cuaca, jinis mlaku, lan pilihan pribadi.

Sawetara pelari nganggo kaos katun sing normal kanggo mlayu, utamane yen pelari kadang-kadang utawa wiwit olahraga. Kaos mlayu duwe sawetara kaluwihan tinimbang kaos oblong, kanggo ngetokake kringet saka kulit, garing cepet, anti-UV, anti-ambu.

Umume kaos lari sing dirancang kanggo musim panas lan suhu anget nyedhiyakake serat kringet lan nyuda bau. Sawetara uga duwe proteksi UV internal. Kain sing kalebu serat perak utawa keramik nyedhiyakake anti-kringet lan anti-ambu ora enak. Kain antimikroba uga dirancang kanggo nyuda ambune.

Tujuan utama kaos lari musim salju yaiku anget lan entheng. Bahan sintetis, kayata campuran poliester lan serat, asring digunakake. Uga ana kaos mlaku ing musim salju sing nyakup hood utawa bolongan jempol ing lengen klambi kanggo nutupi tangan sawetara. Ing cuaca sing adhem, luwih becik nganggo lapisan, paling ora kalebu kaos lari lan jaket ringan sing digawe saka nilon utawa bahan tahan angin liyane.

Kaos lari pria lan wanita kasedhiya kanthi gaya lengan panjang, lengan pendek, tanpa lengan, lan tank. Sandhangan kasebut kalebu saka kaos longgar nganti kompresi, sing pas banget. Gaya garis leher kalebu gulu mock kanggo anget ekstra, lan gaya kru lan gulu. Fitur liyane sing asring ditemokake ing kaos mlayu kalebu kanthong ritsleting lan tali sing didhelikake supaya kabel headphone tetep ing panggonane.

Apa sing diarani kain kelembapan?

Wicking, nuduhake kemampuan kain kasebut kanggo mindhah kelembapan saka awak lan kain kasebut dhewe; kemampuan kanggo ambegan lan njaga kulit pangguna supaya garing saka kringet.

Kain wicking, tegese kain kasebut ana kapiler cilik sing ukurane cukup supaya lembab, kaya kringet, ditarik saka kulit lan metu lan adoh. Iki bisa njaga awak supaya garing lan adhem sanajan dheweke kringet saka gaweyan.

Kinerja tinggi, teknis, lan bisa narik napas, apa sampeyan bakal tetep garing lan kepenak sedina muput. Aja kuwatir kringet maneh.

Kain wicking digunakake kanthi macem-macem kegiyatan ruangan wiwit mlaku-mlaku nganti mlaku-mlaku lan digunakake ing kabeh musim nanging efektif banget ing suhu sing adhem. Bisa dadi insulator sing apik, uga ing babagan panas. Cocog kanggo olahraga, nyandhang latihan, lapisan dasar, olahraga atletik lsp.

Cuci salju: cara menehi kaos T sing katon kuno

Kaos paling apik dudu sing anyar, yaiku sing wis rusak lan alus saka pirang-pirang cuci. Dheweke duwe umur sawetara. Kepiye entuk kaos vintage sing paling disenengi?

Ing ngisor iki minangka prosedur ngumbah salju:

1, Celupake bola karet garing ing permanganate kalium

2, Gilingake kaos T nganggo bal karet ing silinder rotary khusus. Sajrone proses kasebut, kalium permanganat bakal luntur kain ing titik kontak

3, Priksa efek wisuh

4, Wisuh ing banyu

5, Netralisasi karo asam oksalat

6, Wisuh ing banyu

7, Aplikasi softener

Banjur sampeyan bisa nganggo kaos antik sing anyar.

Elinga, iki kudu digawe dening pabrik cuci profesional, lan sajrone njahit, sampeyan kudu nggunakake jarum ballpoint sing cocog lan ngganti jarum ing wektu. Yen ora, ana risiko ngrusak Kaos T sampeyan nalika ngumbah.