produk

Suit Latihan Sepakbola  

Katrangan singkat:

Kaos lan celana panjang bal-balan lengan panjang digawe saka 100%
poliester kanthi kelembapan, kinerja ambegan. Batin disapu, bakal
tetep anget nalika hawa adhem.


Detail Produk

Tag Produk

Suit Latihan Sepakbola

Fitur koleksi setelan bal-balan kanthi desain lan kinerja fit tipis

sifat, kayata kelembapan kelembapan, garing cepet, ambegan, anti-UV

antibakteri Logo klub lan nomer pamuter bisa ditambahake.

Setelan latihan iki digawe saka kain poliester sikat tengah, kelas tengah. Iki minangka empuk, ambegan lan anget. Iki minangka pilihan sing apik kanggo latihan ing kahanan sing adhem.

Ora preduli sampeyan penggemar bal-balan, tim, klub utawa sekolah, sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan butuhake saka koleksi sing akeh.

Katrangan Suit Latihan Sepakbola
Gaya No. SJ-005
Rincian 1, 100% poliester, 230gsm, disapu ing njero
2, Slim Fit
3, Jersey nganggo zipper nilon seprapat
4, Celana nganggo bukaan sikil ritsleting
5, Panel kontras khusus kanggo ambegan sing luwih apik
Karakteristik 1, Alus & ambegan
2, Wicking Kelembapan
3, njaga anget
Logo & Gambar Bordir khusus, nyithak
Lamaran Nganggo bal-balan, latihan, kegiatan santai
Pengepakan Saben dadi polybag lan dikemas ing karton
Jaminan Kualitas 100% inspeksi sadurunge dikirim; Nampa 3pasuryan pengawasan
Klompok umur Wong diwasa / Wanita / Remaja
MOQ 5 PCS
Sample wektu 5-7 Dina
Wektu akeh 45-60 Dina
Katemtuan Perdagangan FOB / CFR / CIF / DDP
Ketentuan Pembayaran T / T, setoran 40%, saldo sadurunge dikirim
Cara Pengiriman Liwat segara / Liwat udhara / Kanthi ekspres - FedEx, UPS, DHL
Pelabuhan / Bandara Tianjin / Beijing
Pengiriman gulung Kasedhiya miturut panjaluk.

Napa milih AS

1) MOQ sing fleksibel

2) Nyedhiyakake layanan pesenan

3) Tenaga kerja, tim penjualan & layanan profesional

4) Transportasi sing efisien lan biaya tenaga kerja luwih murah

Tampilan Produk

SJ-005

SJ-005-1

2

SJ-005-3

1

SJ-005-2

3

SJ-005-4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita