produk

Klambi Tim Sepakbola

Katrangan singkat:

Suit seragam sepak bola digawe saka poliester 100% kanthi kelembapan, kinerja garing lan cepet, bisa napas.


Detail Produk

Tag Produk

Klambi Tim Sepakbola

Fitur koleksi klambi bal-balan kanthi desain fit lan

sifat kinerja, kayata wicking kelembapan, garing cepet, ambegan,

anti-UV, antibakteri. Logo klub lan nomer pamuter bisa ditambahake.

Kanggo gaya sublimasi, tinta kualitas tinggi bakal nggawe padhang kanggo saben warna. Sawise sublimasi, diatur kanggo nglereni laser banjur dijahit bebarengan.

Grafis lan pola sing dipengini bakal dicithak tanpa watesan MOQ.

Kangge, kita duwe luwih saka 50 warna solid kanggo pilihan sampeyan. Print sutra, cetakan silikon utawa bordir bisa ditindakake kanthi desain sampeyan. Kita uga duwe MOQ fleksibel kanggo sampeyan.

Ora preduli sampeyan penggemar bal-balan, tim, klub utawa sekolah, sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan butuhake saka koleksi sing akeh.

Katrangan Klambi Tim Sepakbola
Gaya No. SJ-004
Rincian 1, 100% poliester, 140gsm
2, Slim Fit
3, Gulu bunder
4, Lengan cekak
5, hem jahitan & cuff.
Karakteristik 1, Alus & ambegan
2, Mekanik digawe dowo
3, Kelembapan uap & garing cepet
Logo & Gambar Bordir khusus, nyithak
Lamaran Nganggo bal-balan, latihan, kegiatan santai
Pengepakan Saben dadi polybag lan dikemas ing karton
Jaminan Kualitas 100% inspeksi sadurunge dikirim; Nampa 3pasuryan pengawasan
Klompok umur Wong diwasa / Wanita / Remaja
MOQ 5 PCS
Sample wektu 5-7 Dina
Wektu akeh 45-60 Dina
Katemtuan Perdagangan FOB / CFR / CIF / DDP
Ketentuan Pembayaran T / T, setoran 40%, saldo sadurunge dikirim
Cara Pengiriman Liwat segara / Liwat udhara / Kanthi ekspres - FedEx, UPS, DHL
Pelabuhan / Bandara Tianjin / Beijing
Pengiriman gulung Kasedhiya miturut panjaluk.

Napa milih AS

1) MOQ sing fleksibel

2) Nyedhiyakake layanan pesenan

3) Tenaga kerja, tim penjualan & layanan profesional

4) Transportasi sing efisien lan biaya tenaga kerja luwih murah

Tampilan Produk

SJ-004

SJ-004-1

2

SJ-004-3

1

SJ-004-2

3

SJ-004-4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita