produk

Soccer Soccer lan Celana Pendek  

Katrangan singkat:

Set seragam sepak bola digawe saka poliester 100% kanthi kelembapan
wicking, cepet garing, kinerja ambegan.


Detail Produk

Tag Produk

Soccer Jersey lan Celana Pendek

Fitur koleksi setelan bal-balan kanthi desain lan kinerja fit tipis

sifat, kayata kelembapan kelembapan, garing cepet, ambegan, anti-UV

antibakteri Logo klub lan nomer pamuter bisa ditambahake.

Kajaba kain warna padhet, kita uga nyedhiyakake sublimasi awak kabeh. Grafis lan pola sing dipengini bakal dicithak tanpa watesan MOQ.

Ora preduli sampeyan penggemar bal-balan, tim, klub utawa sekolah, sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan butuhake saka koleksi sing akeh.

Katrangan Soccer Soccer lan Celana Pendek
Gaya No. SJ-002
Rincian 1, 100% poliester, 140gsm
2, Slim Fit
3, Gulu bunder
4, Lengan cekak
5, hem jahitan & cuff.
Karakteristik 1, Alus & ambegan
2, Mekanik digawe dowo
3, Kelembapan uap & garing cepet
Logo & Gambar Bordir khusus, nyithak
Lamaran Nganggo bal-balan, latihan, kegiatan santai
Pengepakan Saben dadi polybag lan dikemas ing karton
Jaminan Kualitas 100% inspeksi sadurunge dikirim; Nampa 3pasuryan pengawasan
Klompok umur Wong diwasa / Wanita / Remaja
MOQ 5 PCS
Sample wektu 5-7 Dina
Wektu akeh 45-60 Dina
Katemtuan Perdagangan FOB / CFR / CIF / DDP
Ketentuan Pembayaran T / T, setoran 40%, saldo sadurunge dikirim
Cara Pengiriman Liwat segara / Liwat udhara / Kanthi ekspres - FedEx, UPS, DHL
Pelabuhan / Bandara Tianjin / Beijing
Pengiriman gulung Kasedhiya miturut panjaluk.

Napa milih AS

1) MOQ sing fleksibel

2) Nyedhiyakake layanan pesenan

3) Tenaga kerja, tim penjualan & layanan profesional

4) Transportasi sing efisien lan biaya tenaga kerja luwih murah

Tampilan Produk

SJ-002

SJ-002-1

3

SJ-002-3

2

SJ-002-2

4

SJ-002-4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita