produk

Pullover Hoody  

Katrangan singkat:

Digawe saka katun / spandeks, kanthi gaya gelung bali, anti pil lan diulur. Iki duwe hood drawstring lan kanthong kanguru, cocog kanggo klambi saben dina.


Detail Produk

Tag Produk

Pullover Hoody

Hoodie pullover iki digawe saka 95% cottonr5% spandex, ing kain anti-pilling kelas menengah. Dirancang nganggo kanthong Kanguru ngarep lan hood dipasang nganggo drawcord sing cocog. Hem elastis lan cuff kanggo sandhangan sing nyaman. Hoodie iki bakal nggawe sampeyan anget nalika wayah esuk lan dadi properti sing apik.

Sembarang dekorasi khusus ing hoodies bisa rampung, kayata print layar sutra, cetakan silikon, embossing, cetakan transfer panas, sulaman lsp.

Hoodie kalebu gaya pullover lan zipper liwat gaya, kanthi macem-macem pilihan kain. Ora ana pasangan sing nggoleki hoodie olahraga utawa hoodie santai, sampeyan teka ing papan sing bener.

Katrangan Pullover Hoody
Gaya No. SH-004
Rincian 1, 95% katun5% spandeks, gelung bali, 230gsm
2, gaya pullover klasik
3, Lengan panjang biasa
4, Kanthong kantong ngarep
5, Tutup hood nganggo drawstrings.
6, cuff lan elastis
Karakteristik 1, Pas klasik
2, Anti-piling
3, Napas
Logo & Gambar Bordir khusus, nyithak
Lamaran Nyandhang kasual, kegiatan luang ing njobo
Pengepakan Saben dadi polybag lan dikemas ing karton
Jaminan Kualitas 100% inspeksi sadurunge dikirim; Nampa 3pasuryan pengawasan
Klompok umur Wong diwasa / Wanita / Remaja
MOQ 10 PCS
Sample wektu 5-7 Dina
Wektu akeh 45-60 Dina
Katemtuan Perdagangan FOB / CFR / CIF / DDP
Ketentuan Pembayaran T / T, setoran 40%, saldo sadurunge dikirim
Cara Pengiriman Liwat segara / Liwat udhara / Kanthi ekspres - FedEx, UPS, DHL
Pelabuhan / Bandara Tianjin / Beijing
Pengiriman gulung Kasedhiya miturut panjaluk.

Napa milih AS

1) MOQ sing fleksibel

2) Nyedhiyakake layanan pesenan

3) Tenaga kerja, tim penjualan & layanan profesional

4) Transportasi sing efisien lan biaya tenaga kerja luwih murah

Tampilan Produk

SH-004

SH-004-1

2

SH-004-3

4

SH-004-5

1

SH-004-2

3

SH-004-4

5

SH-004-6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita