warta

Ana macem-macem kain kanggo sandhangan ruangan. Sing endi sing paling cocog kanggo sampeyan?

Ing pilihan kain njaba, ana enem fungsi penting. Ayo goleki enem fitur:

Teles permeabilitas

Tingkat permeabilitas udara gumantung saka kesulitan sirkulasi udara kain. Ketelapan udara minangka pertimbangan penting kanggo kegiyatan ruangan. Antarane, sing paling penting yaiku tutup lan kursi. Ing pager lan tutup sing ditutup, kain sing adhem bisa nyebabake jamur. Kanggo kursi, bantal sing bisa ambegan bakal luwih nyaman, ora tetep ing tangan, luwih kepenak nalika musim panas.

Tahan banyu

Tahan banyu utamane gumantung manawa banyu bakal dadi tetesan banyu ing kain kasebut. Nanging ana titikan, resistensi banyu lan permeabilitas udara beda-beda. Umume, kain kanthi permeabilitas udara sing ora kuwat luwih tahan banyu, kayata kain sing ora bisa diobong, kayata kain dilapisi vinil utawa kain laminasi. Waterproof penting banget kanggo kere, sandhangan anti banyu lan dekorasi interior yacht.

Nyandhang resistensi

Tahan nyandhang nuduhake kemampuan kain kanggo nyandhang ketegangan. Kain sing digunakake kanggo kapal lan panggunaan ruangan biasane abot, kaku lan biasane ditutupi vinil utawa resin liyane. Iki utamane kanggo entuk tampilan sing luwih alus lan rasane, lan kanggo nambah resistensi nyandhang.

Resistensi UV

Resistensi UV bisa uga dadi faktor sing paling penting lan paling gampang ing kain njaba. Resistensi UV saya dhuwur, umure lawase kain ing sunar srengenge. Akeh kain kanggo sinar srengenge luwih penting tinimbang kanggo iyub-iyub.

Cepet warna

Kandhange lawon sing luwih dhuwur, mula pola kasebut bakal luntur. Cepet warna kain gumantung saka kemampuane njaga warna kanthi suwe ing srengenge, udan lan salju. Cepet warna luwih saka faktor estetis. Nanging, yen warna sing padhang digunakake kanggo sandhangan, tutup, tikar, lsp. Yen kain kasebut digunakake kanthi jumlah akeh utawa mbukak njaba kanggo wektu sing suwe, kain kanthi pola sing dicithak bisa uga suwe saya suwe.

Karesikan

Yen dibandhingake karo kain ing njero ruangan, kebersihan kain ing njaba ruangan ora pati penting. Nanging kanggo kain njaba, kebersihan bakal mengaruhi umur layanane. Kasunyatane, ngresiki rereget ing kain kasebut.

Yen ora diresiki, cetakan bakal tetep ana ing kain lan terus tuwuh ing rereget. Kaya kain sing dilapisi siji-sisi ora resik banget, mula kain jenis iki kudu menehi perhatian khusus kanggo sawetara.


Wektu kiriman: Aug-28-2020