bg-1

Warta

  • Kain Jaket Musim Semi

    Pilihan sing apik kanggo koleksi jaket semprotan musim semi - kain nilon reflektif cahya. Sampeyan bakal nggawe sampeyan tampil ing akeh wong.  
    Waca liyane
  • Pira jinis sandhangan kasual?

    Klambi santai umume bisa dipérang dadi santai avant-garde, luang olahraga, luang romantis, luang bisnis lan plancongan padesan. 1. Busana kasual Avant garde: busana kasual Avant-garde, uga dikenal kanthi busana kasual mode, yaiku ...
    Waca liyane
  • Kepiye milih kain klambi ruangan?

    Ana macem-macem kain kanggo sandhangan ruangan. Sing endi sing paling cocog kanggo sampeyan? Ing pilihan kain njaba, ana enem fungsi penting. Ayo goleki enem fitur kasebut: Udara permeabilitas Tingkat hawa saben ...
    Waca liyane
  • Sistem kualitas kita

    Kita wis menang kanthi kualitas lan kualitas lan entuk pangenalan industri. Ing bisnis ekspor, kita kudu ngontrol kualitas kanthi luwih ketat. Muga-muga bisa nggawa produk berkualitas tinggi kanggo pangguna ing saindenging jagad. Kontrol kualitas / dhukungan teknis ...
    Waca liyane
  • Pilih koleksi Musim Gugur 2020 sampeyan

    Musim gugur wis teka, sampeyan kudu ngrencanakake klambi njobo sing tiba. Ana macem-macem sing kudu dipikirake: lapisan dhasar, jumper, jas udan, jaket, jaket bulu lan liya-liyane. Kanggo milih lapisan dhasar, sampeyan kudu milih kain kinerja, ...
    Waca liyane
  • OEM/ODM

    OEM / ODM

    Kemampuan nggawe pola OEM / ODM: Kita bisa ngasilake busana unik miturut desain / conto utawa sketsa utawa ide saka sampeyan. Staff nggawe model sing berpengalaman bakal menehi solusi kanggo sampeyan. Buruh trampil lan tim QC ...
    Waca liyane
  • Quality Control

    Kontrol Kualitas

    Dhukungan QC / Teknis: Tim QC kita nganakake pengawasan lan inspeksi sing ketat saka bahan baku nganti produk akeh. - Kain bakal dipesen miturut kabutuhan pelanggan, kayata bobot kain, komposisi, kode warna, fastness warna lsp. Indeks apa wae bakal ...
    Waca liyane
  • Trading Services

    Layanan Dagang

    Profil Dagang Kami nyedhiyakake kanggo nyedhiyakake layanan lengkap lan produk berkualitas tinggi. Kita adhedhasar kepuasan pelanggan lan kabutuhan pasar. Budaya perusahaan fokus ing: kualitas, layanan lan kejujuran. Kita ora mung adol produk ...
    Waca liyane