2

produk

Klambi olahraga kita dirancang kanggo nyedhiyakake klambi premium lan nyaman kanggo atlit lan penggemar olahraga. Bahan-bahan kasebut digawe saka bahan kinerja tinggi & tahan lama.

Ana macem-macem kain, kayata campuran katun, katun / poli / spandeks, poliester, viscose, nilon lan sapiturute. Minangka panjaluk sing beda, kain diolah kanthi macem-macem fungsi, kayata wicking lan garing cepet, anti-UV, anti-statis , anti ambu lsp.

Ngarepake kain fungsional, uga ana macem-macem sulaman, cetakan sutra, cetakan digital, cetakan silikon, embossing, cetakan transfer panas supaya sampeyan lan klub beda.

Klambi olahraga kita kalebu: Jersey, Kaos Tee, Kaos Polo, Tops & Celana Pendek, Celana, Suit Latihan, Jogger, Bib, lan liya-liyane.

Kita nyedhiyakake macem-macem klambi santai ing kaos T, kaos Polo, kaos, hoodies lan liya-liyane. Sampeyan bakal entuk pengalaman nyandhang sing nyenengake & santai nalika sampeyan ora kerja.

Ora preduli tetep karo kulawarga utawa kegiyatan njobo, sampeyan bisa nemokake klambi sing cocog saka kita. Layanan bespoke kalebu gaya, ukuran, konten & warna kain, logo lsp. Apa wae sing sampeyan butuhake, bakal daklakoni. Kita bakal menehi sandhangan sing cocog kanggo nggawe sampeyan unik.

Kita ora mung ngasilake klambi, nanging uga ngurus sampeyan luwih akeh…

We nawakake pilihan sandhangan kerja sing gedhe, kayata Kaos, Kaos polo, seragam, Jaket safety. Iki digawe saka kain tahan lama, ambegan & khusus kanggo nyedhiyakake perlindungan sedina muput sajrone tugas. Workwear kita diprodhuksi kanthi strategis kanggo kabeh kondisi kerja, minangka basis lapisan, jaket tengah utawa njaba.

Sandhangan ruangan kita digawe saka bahan fungsional lan nyaman sing apik. Sampeyan bakal nglindhungi lan seneng ing kegiatan ing njobo ing kahanan cuaca.

Kasedhiya nganggo busana ski, klambi udan, jaket angin, Jaket, jaket alus, jaket empuk. Iki minangka pilihan sing apik kanggo mlaku-mlaku ing wayah esuk, mancing, moro, ski, santai, kemah, pendakian lan liya-liyane.