produk

Seragam basket    

Katrangan singkat:

Klambi basket, seragam basket, kaos basket lan celana pendek.
Digawe saka 100% poliester, kanthi kelembapan kelembapan, garing cepet, bisa napas
kinerja Nomer, jeneng lan logo tim sing disesuaikan


Detail Produk

Tag Produk

Seragam Basket

Fitur koleksi sandhangan basket kanthi desain lan kinerja kinerja sing ramping, kayata kelembapan kelembapan, anti-UV kanthi cepet, bisa ambegan, anti-UV. Logo klub lan nomer pamuter bisa ditambahake.

Kita duwe luwih saka 50 warna kanggo pilihan sampeyan. Print sutra, cetakan silikon utawa bordir bisa ditindakake kanthi desain sampeyan. Kita uga duwe MOQ fleksibel kanggo sampeyan.

Kita uga duwe kain putih kanggo rampung cetakan sublimasi, tinta kualitas dhuwur bakal nggawe padhange saben warna. Sawise sublimasi, diatur kanggo nglereni laser banjur dijahit bebarengan. Grafis lan pola sing dipengini bakal dicithak tanpa watesan MOQ.

Ora preduli sampeyan penggemar basket, tim, klub utawa sekolah, sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan butuhake saka koleksi sing akeh.

Katrangan Seragam Basket
Gaya No. BJ-003
Rincian 1, 100% poliester, 140gsm
2, Slim Fit
3, Gulu bunder
4, Tanpa Lengan
5, hem jahitan & cuff.
Karakteristik 1, Alus & ambegan
2, Mekanik digawe dowo
3, Kelembapan uap & garing cepet
Logo & Gambar Bordir khusus, nyithak
Lamaran Nganggo basket, latihan, mlayu, kegiyatan santai
Pengepakan Saben dadi polybag lan dikemas ing karton
Jaminan Kualitas 100% inspeksi sadurunge dikirim; Nampa 3pasuryan pengawasan
Klompok umur Wong diwasa / Wanita / Remaja
MOQ 5 PCS
Sample wektu 5-7 Dina
Wektu akeh 45-60 Dina
Katemtuan Perdagangan FOB / CFR / CIF / DDP
Ketentuan Pembayaran T / T, setoran 40%, saldo sadurunge dikirim
Cara Pengiriman Liwat segara / Liwat udhara / Kanthi ekspres - FedEx, UPS, DHL
Pelabuhan / Bandara Tianjin / Beijing
Pengiriman gulung Kasedhiya miturut panjaluk.

Napa milih AS

1) MOQ sing fleksibel

2) Nyedhiyakake layanan pesenan

3) Tenaga kerja, tim penjualan & layanan profesional

4) Transportasi sing efisien lan biaya tenaga kerja luwih murah

Tampilan Produk

BJ-003

BJ-003-1

2

BJ-003-3

4

BJ-003-5

1

BJ-003-2

3

BJ-003-4

5

BJ-003-6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita