page_banner

Babagan Kita

Apa sing Kita Laku

BSCI sertifikasi, khusus kanggo Desain lan Pabrik macem-macem pakaian olahraga, klambi kerja nyandhang luang, klambi ruangan adhedhasar layanan sing dipesan luwih dhisik. Kanggo nggawe busana sampeyan khas, kita bisa nggawe macem-macem cetakan layar sutra, embossing, sublimasi, cetakan transfer panas, sulaman lan liya-liyane. Pakaian kita kalebu kualitas premium & properti fungsional.

Kita ora mung nawakake klambi kualitas premium, nanging uga layanan pelanggan sing perhatian. Budaya perusahaan fokus ing: Kualitas, Keandalan, Layanan.

Tim Kita

Kita duwe tenaga kerja trampil kanggo nyedhiyakake kriya paling apik.

Kita dodolan dept bakal nyedhiyakake komunikasi pas wektune kanggo priksa manawa pitakon sampeyan bisa dijawab utawa ana masalah bisa dirampungake nalika pisanan.

Dept QC kita bakal ngawasi kabeh produksi kanggo nggawe manawa saben pesenan diprodhuksi miturut panjaluk pelanggan.

Sampling dept. wis ngalami produsen pola. Layanan bespoke ditawakake. Sandhangan unik sampeyan bisa digawe sesuai desain / conto utawa sketsa utawa ide saka sampeyan.

Kontrol Kualitas

Kain & aksesoris sing digunakake ramah lingkungan, gratis AZO, ora gawe piala awak. Dheweke disertifikasi dening OEKOTEX-100, BLUESIGN lsp.

Sajrone produksi, staf QC kita nindakake kontrol kualitas sing ketat miturut panjaluk pelanggan. Pemeriksaan acak ditindakake. Yen wis nemokake masalah, bisa langsung dirampungake.

Sadurunge pangiriman, kita tindakake standar inspeksi level AQL II. Kita bakal priksa manawa barang sing dikirim tanpa cacat lan kepuasan pelanggan.

Pasar & Pelanggan Kita

Produk kita adol menyang Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Oceania lsp. Rega Moderate, kontrol kualitas, pengiriman tepat waktu nggawe kita nggawe kerjasama jangka panjang karo Kappa, All Blacks, MUFC, GUINNESS, GAA, RIRA lsp.

Kemampuan Logistik

Kita duwe kemampuan transportasi sing kuwat kanggo nindakake pangiriman tepat wektu liwat segara utawa liwat udara. Uga, kita duwe kerjasama sing dawa karo perusahaan ekspres, kayata FEDEX, TNT, UPS, DHL.

Tanggung jawab Sosial

Kita ngurmati hak asasi manungsa; njamin martabat lan kesejahteraan para pekerja; Aja nggunakake pegawean bocah.

Kita uga kecanduan perlindungan lingkungan, kegiatan amal lsp.