jiuming-1
jiuming-3
jiuming-222
banner

produk

liyane >>

babagan kita

about-4

BSCI sertifikasi, khusus kanggo Desain lan Pabrik macem-macem pakaian olahraga, klambi kerja nyandhang luang, klambi ruangan adhedhasar layanan sing dipesan luwih dhisik. Kanggo nggawe busana sampeyan khas, kita bisa nggawe macem-macem cetakan layar sutra, embossing, sublimasi, cetakan transfer panas, sulaman lan liya-liyane. Pakaian kita kalebu kualitas premium & properti fungsional.

Kita ora mung nawakake klambi kualitas premium, nanging uga layanan pelanggan sing perhatian. Budaya perusahaan fokus ing: Kualitas, Keandalan, Layanan.

Kita duwe tenaga kerja trampil kanggo nyedhiyakake kriya paling apik.

liyane >>

Sertifikat

Pabrik kami duwe sertifikasi BSCI, Coca-cola Diaudit, ngetrapake sistem manajemen ISO9001. Kain disertifikasi dening OEKO-TEX100, Bluesign, sesuai karo Global Recycled Standard 4.0.

  • BLUESIGN
  • bsci
  • oeko2
  • RECYCLE

Kategori

  • 2009 2009

    Taun Madeg

  • 20000 20000

    Ukuran Pabrik Meter Persagi

  • Design Service Layanan Desain

  • 100 100

    Ekspor Persentase

  • 80,000+ 80.000+

    Kapasitas saben wulan

warta

dav
5040
55018

Pengin sinau luwih lengkap?

Kita dununge ing sisih Lor China, kanthi biaya tenaga kerja sing luwih murah lan ing cedhak Pelabuhan Tianjin lan Bandara Beijing, sing ndadekake transportasi gampang banget.

Pira jinis sandhangan kasual?

Klambi santai umume bisa dipérang dadi santai avant-garde, luang olahraga, luang romantis, luang bisnis lan plancongan padesan. 1. Busana kasual Avant garde: busana kasual Avant-garde, uga dikenal kanthi busana kasual mode, yaiku ...
liyane >>

Kepiye milih kain klambi ruangan?

Ana macem-macem kain kanggo sandhangan ruangan. Sing endi sing paling cocog kanggo sampeyan? Ing pilihan kain njaba, ana enem fungsi penting. Ayo goleki enem fitur kasebut: Udara permeabilitas Tingkat hawa saben ...
liyane >>